Web Analytics Made Easy - Statcounter

        به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از روابط عمومی بانک رسالت، محمدحسین حسین زاده در جمع اصحاب رسانه و با تبریک روز خبرنگار افزود: حامیان قرض الحسنه از جمله عناصری است که در ساختار بانک قرض الحسنه رسالت تعریف شده و حامیان فرهنگی که خبرنگاران نیز از این دسته هستند در مجموعه حامیان قرض الحسنه به شمار می روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی بااشاره به افق 1400بانک قرض الحسنه رسالت اظهارداشت: از مجموع 283شعبه در سراسر کشور از سال گذشته تاکنون بیش از 50شعبه با هدف ارائه خدمات شرعی، آسان و ارزان جمع آوری شده است. حسین زاده در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر تعدیل نیروی کارکنان شعب گفت: به هیچ عنوان تعدیل نیرویی در بانک قرض الحسنه رسالت در سراسر کشور نخواهیم داشت و صرفا نوع فعالیت کارکنان از شعبه به بانکداری اجتماعی تغییر می یابد. بدین معنی که در شعب مشتریان به بانک مراجعه می کنند اما در بانکداری اجتماعی، خدمات در محیط مشتری ارائه می شود.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت با اشاره به افتتاح حساب و درخواست غیرحضوری تسهیلات در این بانک یادآور شد: برای تحقق افق 1400باید به سمتی پیش برویم که درگاه های الکترونیکی، انتخاب اول مشتریان شود. حسین زاده همچنین عضویت مشتریان در سامانه اعتبارسنجی مرآت را گامی دیگر در تحقق این مهم عنوان کرد و گفت: این سامانه با هدف تسهیل ضمانت بانکی و شناخت اعضا راه اندازی شده است.
وی با بیان اینکه در کشور دو بانک قرض الحسنه رسالت و قرض الحسنه مهر ایران به طور تخصصی خدمات قرض الحسنه ای ارائه می کنند، افزود: می توان در کشور با استفاده از قرض الحسنه به کاهش هزینه های مالی مردم کمک کرد.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت با تاکید بر اینکه در این بانک نه سهامدار سودی دریافت می کند و نه سودی به سپرده گذار پرداخت می شود، گفت: قرض الحسنه صرفا برای یک مشکل عمومی، درمان، ازدواج و ... کاربرد ندارد بلکه می توان از این ابزار و ظرفیت قرض الحسنه برای حمایت و ایجاد اشتغال خرد و پایدار استفاده کرد.
حسین زاده با اشاره به اینکه کارآفرینی اجتماعی و حمایت از مشاغل خرد از جمله ماموریت های بانک قرض الحسنه رسالت است، افزود: در سال 95 به عنوان معین اقتصاد مقاومتی گلباف به این منطقه ورود و افق پنج ساله خود را بر ایجاد 500شغل پایدار ترسیم کرده ایم.
وی اظهارداشت: علاوه بر گلباف کرمان در استان های دیگر از جمله چهارمحال و بختیاری، آذربایجان غربی، خوزستان، مازندران و...مشاغلی ایجاد شده و به دنبال توسعه کار هستیم.
حسین زاده تاکید کرد: بانک قرض الحسنه رسالت با همراهی انجمن حامیان فرهنگ قرض الحسنه و کارآفرینی اجتماعی، پژوهشکده سیاستگذاری دانشگاه صنعتی شریف، گروه توسعه کارآفرینی ثمین و شرکت پردازش اطلاعات مالی پارت به عنوان شبکه توسعه اجتماعی رسالت و با هدف تولید در شهرهای کوچک و روستاها به این مناطق ورود کرده که منجر به کاهش مهاجرت و حتی مهاجرت معکوس شده است.
وی گفت: بانک قرض الحسنه رسالت در این شبکه نقش تامین مالی خرد را برعهده دارد و با پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ای به رسالت خود جامه عمل می پوشاند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۱۱۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از نیمه‌تمام بودن ۲۷۰ واحد مسکونی خسارت دیده از زلزله سال ۱۳۹۹ در سی‌سخت خبر داد و گفت: پیگیر اختصاص اعتبار یه این واحدها هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی‌محمد روستا، امروز_ پنجشنبه، سیزدهم اردیبهشت_ در نشست با مدیران بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم‌سازی واحدهای روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی با تاکید بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن به متقاضیان افزود: بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه پنج هزار و ۳۰۰و احد روستایی برای مقاوم‌سازی به بانک‌های عامل استان معرفی شد که انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. گفت: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد و چنانچه تسهیلات در جای درست خود هزینه شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود.

وی تصریح کرد: در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرح‌های گردشگری مصوب می‌شوند و اعتبار دریافت می‌کنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید این‌گونه باشد.

روستا خاطرنشان کرد: تسهیلات مسکن روستایی توسط بانک‌ها از جمله بانک مسکن و بنیاد مسکن به خوبی رصد می‌شود و انحرافی در این خصوص وجود ندارد.

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحدهای خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت، گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحدها هستیم.

کد خبر 750009

دیگر خبرها

  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • عضویت ۹۶ هزار نفر در جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان غربی
  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵ درصد رسید + جدول
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟